Roboty nahradia ľudia najmä tam, kde chýbajú - Veselý, Matúš
Mýty o tom, ako roboty berú ľuďom prácu a ohrozujú zamestnanosť, je v kontraste s tým, ako podniky v priemysle zápasia s nedostatkom kvalifikovanej pracovnej sily. Výrobné firmy a optimalizácia automatizačných procesov.