Novinky v obstarávaní miešajú ambície s rizikami - Marianyi, Peter
Nový zákon o verejnom obstarávaní, ktorého cieľom bolo umožniť malým a stredným podnikateľom zapojiť sa do procesu verejného obstarávania. Elektronické možnosti, nové limity, ale aj námietky. Transparentnosť zákazok.