Taxes and contributions costs of Slovak companies from the viewpoint of the economy’s competitiveness - Pavelka, Ľuboš, 1962-
Konkurencieschopnosť v členských štátoch EÚ. Porovnanie ceny práce a ďalších ukazovateľov konkurencieschopnosti na Slovensku a vo zvyšných štátoch EÚ. Dane a povinné príspevky ako percento HDP.