Stanovení výkonnostních měřítek řízení pracovního výkonu pomocí metody ABC - Mitáček, Michal
Problematika výpočtu a stanovenia meradiel a ukazovateľov výkonnosti pomocou metódy procesného riadenia nákladov Activity-Based Costing (ABC).