Ako zlepšiť reklamu zvnútra - Garaj, Patrik
Rozhovor s prezidentom Klubu reklamných agentúr o kvalite komunikácie značiek, o súťaži Zlatý klinec, o trendoch v súčasnej reklame, o sociálnej angažovanosti, o iniciatíve Etický tender.