Neodchádzajte! - Pressburg, Adrian Peter
Blížiace sa referendum o vystúpení Veľkej Británie z Európskej únie. Vyhrotené emócie doma i v zahraničí. Zavraždenie labouristickej poslankyne Jo Coxovej, ktorá bola za zotrvanie krajiny v únii. Politický atentát. Dominový efekt v dvoch modifikáciách. V hre je aj privilegované partnerstvo s USA. Vzťahy kráľovstva a únie.