Možnosti zdokonaľovania e-learningových kurzov - Jurík, Pavol, 1987-
Elektronické výučbové kurzy majú veľký potenciál stať sa efektívnou študijnou pomôckou, ak sú realizované správne. Ich nesprávnou realizáciou môžeme naopak potenciálnych záujemcov o štúdium určitej vedomostnej oblasti odradiť, resp. im toto štúdium značne skomplikovať. Odporúčania smerujúce k zvýšeniu atraktivity a „použiteľnosti“ e-learningových kurzov tak, aby ich účastníkom štúdium prinášalo radosť a očakávaný úžitok.