Pobočky poisťovní na Slovensku silnejú - Záborský, Ján
Vplyv poisťovne Amslico Metlife na slovenský poistný trh. Povinné nové pravidlá Solvency II. Povinnosť dcérskych poisťovní tvoriť vlastné rezervy. Jednoduchší presun financií v pobočkách. Prechod od klasického životného poistenia k rizikovému. Nárast investícií. Rast významu dôchodkového poistenia.