Jak si vede Česko v inovacích? - Kejhová, Hana
Analýza Juhomoravského inovačného centra s názvom INKA, Inovačná kapacita ČR: hlavné závery overovacích analýz. Česko ako inovatívna krajina. Kritika závislej ekonomiky z radov expertov. Čoho sa českí podnikatelia obávajú. Hlavné bariéry inovačnej kapacity ČR. Rast inovačných centier. Investície do výskumu.