Motivaci zvyšují charismatičtí lídři, otevřená komunikace a flexibilita - Kazdová, Alena
Charakteristika lídra. Manažéri - brzda alebo motor motivovanosti pracovníkov. Rozhoduje firemná kultúra. Angažovanosť zamestnancov. Koncept smart working. Ženy a leadership.