Viaczložkový odpad ako zdroj záhradného vermikompostu - Sudzina, Marián
Záhradné odpady ako najhodnotnejšie zdroje živín, ktoré môžu výrazne skvalitniť a obohatiť pôdu v pestovateľsky aktívnom záhradkárskom prostredí. Prehľad výhod uplatňovania vermikompostov pri záhradkárení.