Využiteľnosť rôznej rastlinnej hmoty pri kompostovaní - Sudzina, Marián
Prínosy kompostovania odpadov rastlinného pôvodu pre životné prostredie, poľnohospodárstvo, záhradkárstvo i verejnú zeleň. Chyby a nedostatky, ktoré znižujú účinnosť kompostovania.