Logická (ne)konzistentnosť normatívneho systému a jej metodologické korekcie - Gahér, František
Problémy metodológie právnej vedy. Vymedzenie pojmov normatívny systém a interpretačné metódy. Logická (ne)konzistentnosť systému.