Právna regulácia reklamy šírenej prostredníctvom elektronickej pošty - Zlocha, Ľubomír, 1988-
Internetová reklama ako samostatný marketingový nástroj. E-mailová reklama. Vymedzenie pojmu spam. Právna regulácia reklamy šírenej prostredníctvom elektronickej pošty. Zákon o reklame. Zákon o elektronických komunikáciách. Zákon o elektronickom obchode. Zákon o ochrane osobných údajov.