Talenti Y: dávejte jim pravidelnou zpětnou vazbu - Červenková, Alena
Generácia Y a Z - stručné charakteristiky. Talent manažment a rozvoj talentov. Skúsenosť s tým, ako si najmladšiu generáciu získať na trhu práce a ako si ju udržať.