Ekonómia pokút za kartelové dohody - Lábaj, Martin, 1982-
Základné rámce ekonómie pokút za kartelové dohody. Metodické pokyny pri určovaní pokút v prípadoch zneužívania dominantného postavenia a dohôd obmedzujúcich súťaž.