Povinnosť zamestnávateľa zamestnávať občanov so zdravotným postihnutím - Mintál, Ján
Kto sa považuje za občana so zdravotným postihnutím. Povinnosti zamestnávateľa pri nesplnení povinnosti zamestnávania takýchto občanov, odvody za nesplnenie povinného podielu zamestnávania takýchto občanov. Výpočet celkovej ceny práce za kalendárny rok 2015.