Aplikovanie okrasných tráv druhovej rôznorodosti v špecifikách floristiky - Stričík, Michal, 1969-
Škála využitia rôznych okrasných druhov rastlín a ich efektívne začleňovanie a uplatnenie v špecifických potrebách floristiky. Požiadavky pre tvorbu a aplikovanie jednotlivých floristických výstupov.