Když stroje nahradí duševní práci lidí - Kejhová, Hana
Umelá inteligencia ako odbor informatiky, ktorý sa zaoberá tvorbou strojov vykazujúcich známky inteligentného správania. Roboty, ktoré v budúcnosti nahradia duševnú činnosť. Experti a ich diela zaoberajúce sa otázkou umelej inteligencie. Rozvoj techniky a etické otázky. Populárna kniha Nicka Bostroma s názvom Superintelligence. Manipulácia v genetike. Automatická diagnostika osobnosti a talentu na základe informácií vo fyzickom aj virtuálnom priestore. Budúcnosť dátových analytikov.