Pracovný čas - Matlovičová, Iveta
Definovanie pracovného času. Dojednanie o pracovnom čase. Maximálna dĺžka pracovného času, kratší pracovný čas. Zákonný pracovný čas. Pracovný čas a niekoľko pracovných pomerov.