Praqcovné a životné podmienky zamestnancov - Mintál, Ján
Zákonník práce ustanovuje zamestnávateľom povinnosť vytvárať primerané pracovné podmienky a starať sa o vzhľad a úpravu pracovísk, sociálnych zariadení a zariadení na osobnú hygienu. Úschova osobných predmetov a dopravných prostriedkov. Pracovné podmienky zamestnancov starajúcich sa o deti.