Využitie e-learningu v dištančnom vzdelávaní - Schmidt, Peter, 1968-
Neprezentačné formy vzdelávania s využitím sieťových technológií súčasnosti. Nedostatky a dopad na kvalitu vzdelávania formou e-learningu. Využívanie on-line interaktívnych systémov v dištančnom vzdelávaní.