<The> Rise of non-financial performance measures in annual reports. An analysis of ATX-listed companies - Műhlbacher, Jűrgen
Balance Scorecard (BSC) ako nástroj merania nefinančných výkonov podniku. BSC meria: vnímanie zákazníkmi, vnútorné procesy podniku a inovačnú perspektívu. Prieskum vo využití BSC v rakúskych firmách. Corporate Governance Report.