Mediace ve firemní praxi - Bartovská, Ilona
Mediácia ako alternatívny spôsob riešenia sporov mimosúdnou cestou. Strany zapojené do riešenia konfliktu a hľadania vzájomnej dohody. Charakteristika mediátora. Využitie mediácie. Príklad z praxe. Základné princípy pre prácu mediátora.