Reconciliation as a tool for decision making within decision tree related to insolvency problems - Poláček, Tomáš
Zmierenie ako jeden z nástrojov vysporiadania zbankrotovaného podniku so záväzkami. Ukážkový prípad zmierenia podniku (výrobca vagónov) s veriteľmi v podmienkach ČR (Insolvenčný zákon, 2013).