Food consumption behavior in seniors' segment - Lesáková, Dagmar, 1949-
Identifikácia faktorov vplyvu na spotrebiteľské správanie dôchodcov v obchode s potravinami. Prístupnosť obchodu, vnútorné prostredie, produktové faktory, celková spokojnosť.