Stavbou roka 2015 je hotel - Kramárová, Zlatica
Prerod schátralého gbelianskeho kaštieľa na luxusný hotel Château Gbeľany. Ocenenie v súťaži Stavba roka 2015. Slogan hotela a motív, ktorý sa prejavuje na všetkých grafických a interiérových prvkoch: "V súlade s prírodou".