Intellectual Property - Čaplánová, Anetta, 1967-
Formy práv ochrany duševného vlastníctva: ochranné známky, priemyselné dizajny, patenty, autorské práva, obchodné tajomstvá. Pohľad na historický vývoj práva na ochranu duševného vlastníctva. Regulačné aspekty ochrany duševného vlastníctva. Ochrana duševného vlastníctva v startupoch.