Akadémia hoteliera: Ako vyzerá uprataná izba? - Pupišová, Iveta
Vplyv práce chyžnej na kvalitu poskytovaných služieb a spokojnosť hostí. Hotelová izba nie je naša spálňa. Tréning pre chyžné. Ako má vyzerať čistá izba. Ako vstupovať do hotelovej izby. Upratovanie krok za krokom.