Komparácia konkurencieschopnosti krajín V4 - Hudáková, Jarmila
Porovnanie konkurencieschopnosti krajín V4 na základe rôznych indexov. Index Svetového ekonomického fóra – GCI, Index Medzinárodného inštitútu pre rozvoj manažmentu – WCI a jednoduchý index konkurencieschopnosti. Makroekonomické ukazovatele a obsadenie Slovenska medzi krajinami V4.