Harmonizace ekonomiky České republiky s eurozónou v souvislosti s přijetím společné měny - Klička, Pavel
Vyhodnotenie súčasného stavu ekonomickej harmonizácie ČR s eurozónou pri prístupoch o prijatí spoločnej európskej meny. Stupeň reálnej ekonomickej konvergencie v prípade vybraných ukazovateľov.