Zhodnocení právní úpravy postihu korupce v Slovenské republice - Tittlová, Marcela
Korupcia predstavuje negatívny celospoločenský jav, ktorý prenikol do všetkých sfér a oblastí súčasnej spoločnosti. Ide o jav, s ktorým se stretávame vo verejnej ako i súkromnej sfére. Zhodnotenie právnej úpravy trestnej zodpovednosti za korupciu v SR.