Neplatné skončenie pracovného pomeru - Mrukviová Tomiová, Sandra
Za akých okolností môže zaniknúť pracovný pomer. Akými pravidlami sa riadi vznik, zmena a zánik pracovného pomeru. Neplatné skončenie pracovného pomeru.