Firemné vzdelávanie - Jakubíková, Monika
Fázy cyklu firemného vzdelávania, metódy vzdelávania. Vyhodnotenie vzdelávacích aktivít vo firme. Outdoorové programy. Duálne vzdelávanie. Kým firma nepochopí, že vzdelávanie a rozvoj zamestnancov je nevyhnutnosť, ktorá ju ťahá dopredu, nemôže byť dlhodobo konkurencieschopná.