Nové možnosti analýzy ekonomiky SR cenovými modelmi - Goga, Marián
Analyzovanie hodnotových vzťahov a proporcií, najmä však analyzovanie vzájomných vzťahov medzi cenami produkcie a jej zložkami a dôsledkami rôznych zmien, ktoré nastanú v týchto zložkách. Cenový model so zmenami dane v NH. Cenový model so zmenami cien v odvetviach.