Arteterapie jako prevence v pedagogice na střední škole - Venclíková, Petra
Zaradenie terapií v rámci výtvarnej výchovy by mohlo významne napomáhať v prevencii odbúravania stresu, napätia študentov a vytvorenia lepšej klímy na strednej škole. Spolupráca psychológov, arteterapeutov pri tvorbe špeciálne zameraných sociálnych programov.