Personal, demographic and economic determinants of the life insurance consumption - Ondruška, Tomáš, 1988-
Testovanie hypotéz o potrebách zákazníkov so životným poistením metódou stromovej klasifikácie. Analýza rodovej, vekovej a sociálno-ekonomickej (úspory a zamestnanecký status) štruktúry zákazníkov.