Porovnanie anglických a slovenských idiomatických výrazov - Meľsitová, Jolana
Význam a preklad idiomov. Najfrekventovanejšie idiomy v anglickom jazyku. Metódy pochopenia významu idiomatických výrazov. Vyjadrenie úspechu a tiež neúspechu, „trapasu“. Poskytovanie a hľadanie informácií. Vyjadrenie byrokratického správania.