Využívanie monitoru spokojnosti klientov - Korauš, Antonín
Monitor spokojnosti klientov, prostredníctvom ktorého sa môže vrcholový manažment oboznámiť s hodnotením kľúčových aspektov služieb a meniacimi sa prioritami. Kritériá kvality a ich uplatňovanie v inštitúciách.