Jedzme, aby sme žili - Mikulcová, Katarína
Ľudia sa v súčasnosti snažia stravovať zdravšie a celkove žiť tak, aby sa dožili v dobrej kondícii čo najvyššieho veku. Zmena stravovania a myslenia sa odrazila aj na výbere potravín. Do popredia sa dostávajú tzv. funkčné potraviny, ako ich spoznáme.