Czech GDP between 1970 and 1989 Based on Esa 2010 - Sixta, Jaroslav
Hlavné oblasti prispôsobenia metodiky výpočtu a kalkulácií HDP podľa ESA 2010. Produkčný a výdavkový prístup k výpočtu HDP podľa ESA.