Jeden svet nestačí - Mikulcová, Katarína
Virtuálna realita - definícia. Pre koho je určená. Potenciál virtuálnej reality začínajú využívať aj obchodníci a veľké firmy na to, aby zatraktívnili nakupovanie a prilákali kupujúcich. Budúcnosť a vývoj trhu.