E-learning ako efektívny prostriedok vyučovania cudzieho jazyka na vysokej škole - Pätoprstá, Jana
Používanie informačno-komunikačných technológií. Využitie e-materiálov vo vyučovacom procese. Využívanie konštruktivistickej koncepcie.