Vliv lokalizace významného investora na místní ekonomický rozvoj - Damborský, Milan
Pohľad na pochopenie vývoja priestoru a jeho väzieb v ekonomickom rozvoji. Konkrétny príklad komplexnosti dopadov konkrétnej aktivity na ekonomický rozvoj s prihliadnutím k priestorovej dimenzii.