Stratégia rozvoja ľudských zdrojov v organizácii - Bugárová, Milena, 1979-
Vplyv globalizácvie v sociálno-ekonomickom kontexte a význam ľudských zdrojov. Kvalita ľudských zdrojov pre úspešnosť a ďalší rozvoj organizácie. Efektívne riadenie a investície do rozvoja ľudských zdrojov.