<The> EU integration discourse in the energy relations with Russia - Tichý, Lukáš
Teória a metodológia ohľadom vedenia konštruktívnych a kritických rozhovorov. Analýza rozhovorov a ich tém. Kritériá rozhovorov a ich dokumentácia. Porovnanie integračných rozhovorov Európskej únie v obdobiach 2004 až 2009 a 2010 až 2014.