Institutional partisanship - Walter, Aaron T.
Teória racionálnej voľby a exekutívne vodcovstvo. História partizánstva v USA. Tvorba štruktúry politickej strany. Rozdelená vláda a spôsoby spolupráce republikánov a demokratov vo vláde.