U.S. and the Arctic in the last two decades - Czarny, Roman S.
Význam regiónu a príležitosti a výzvy pri jeho správe. USA a predsedníctvo Arktickej rady. Vyjednávanie o medzinárodnej zmluve Dohovor Organizácie Spojených národov o morskom práve, UNCLOS.