Externá korešpondencia ako forma diplomatickej komunikácie - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Problematika externej korešpondencie v diplomatickom prostredí ako jednej z foriem interkultúrnej komunikácie. Najčastejšie formy externej diplomatickej komunikácie z obsahového ako i jazykového a formálneho hľadiska a význam pozitivizmu v diplomacii.