Strategické riadenie v medzinárodnom bankovníctve - Korauš, Antonín
Charakteristiky riadenia veľkých komerčných bánk, ktoré sa v kontinentálnej Európe nazývajú universal banks, v Británii clearing banks, v Kanade chartered banks, v Austrálii a na Novom Zélande trading banks a v USA commercial banks. Náročnosť riadenia a banková regulácia.